Tenniskids

Heart4Tennis volgt het Tenniskids programma van de KNLTB. Dit programma bestaat uit verschillende fases: Blauw, Rood, Oranje en Groen. Voor de allerjongste jeugd is er Tenniskids Blauw. Daarna stroom je door naar Rood, Oranje en uiteindelijk Groen. Na Groen is een kind helemaal klaar om met de bekende gele bal op een hele baan te tennissen. Het doel van Tenniskids is om kinderen zo snel mogelijk het spel te laten spelen.

Wedstrijdjes

Naast leuke en uitdagende trainingen kunnen kinderen die tennissen in Tenniskids het hele jaar door wedstrijdjes spelen. Zo kunnen ze meedoen aan de Tenniskids competitie of zich inschrijven voor een Tenniskids toernooitje. Het maakt niet uit of een kind al langer tennist of net begonnen is: er zijn competities en toernooitjes voor iedereen! Het leuke aan wedstrijdjes spelen is, is dat het niet alleen gezellig is, maar dat kinderen zo ook steeds beter worden. Zo krijgen ze nog meer plezier in tennis.

Racket & Schoenen

Als een kind wil tennissen is een goed racket en goede tennisschoenen essentieel. In samenwerking met onze partner Intersport vd Broek Veldhoven kunnen we beginnende junioren tot 10 jaar goedkoop een kwalitatief goed Babolat racket op maat aanbieden. Als je onze partner bezoekt kunnen ze jou ook voorzien van een paar kwalitatief goede tennisschoenen (en natuurlijk ook van leuke tenniskleding).