Wie zijn wij

Heart4Tennis zijn super enthousiaste ervaren tennistrainers die met een enorme passie de trainingen verzorgen. Omdat de trainers niet fulltime aan het les geven zijn, kunnen zij zich ieder trainingsuur 110% geven!

photo

Wim Lemckert

Tennis- en padeltrainer/eigenaar

Mijn naam is Wim Lemckert. Ooit heb ik internationaal getennist en zat ik in het begeleidingsteam van Sjeng Schalken (voormalig nummer 11 van de wereld). Nu geef ik al weer heel lang les in Eersel. Ik ben op mijn zesde begonnen met tennissen en heb er tot de dag van vandaag nog steeds super veel plezier in. Dat is ook wat ik mijn leerlingen vooral wil laten ervaren, plezier hebben met tennissen. Natuurlijk kan dat niet als je blessures krijgt dus ik probeer iedereen technisch zo goed mogelijk te laten tennissen. Ik speel nog steeds op een redelijk hoog niveau dus naast plezier en techniek kan ik jullie ook over tactiek het een en ander vertellen. Naast tennistraining geven werk ik in het vastgoed. Ik vind het geweldig dat ik samen met mijn vrienden als HEART4TENNIS op Eresloch les kan gaan geven. Hopelijk zien we elkaar snel op het schitterende park van Eresloch!
photo

Sander Pijnenburg

Tennistrainer/eigenaar

Mijn naam is Sander Pijnenburg, woonachtig in Son en Breugel Als jeugdspeler heb ik o.a. getraind bij Tennisacademy Henk van Hulst en de Nederlandse selectieteams gehaald (samen met o.a. Sjeng Schalken en John van Lottum). Na de middelbare school ben ik verder gaan studeren en heb mijn studie gecombineerd met het lesgeven. Na het behalen van mijn financiële HBO diploma heb ik een aantal jaren full-time lesgegeven. De laatste 20 jaar combineer ik met heel veel plezier een baan op de financiële afdeling van Jumbo Supermarkten met het geven van tennistrainingen. Ik speel al weer zo’n 20 jaar op zaterdag competitie in het eerste Herenteam van Eresloch en ik kijk ernaar uit om samen met onze trainers Eresloch weer naar een hoger plan te tillen. Tot snel, ik heb er erg veel zin in.
photo

Rob Jansen

Tennistrainer

Velen van jullie zullen mij wel kennen van “het Tennis”. Toch wil ik me nog graag even voorstellen….. Ik ben Rob Jansen. Ik woon in Eersel en ben vanaf mijn 9e jaar lid van TV. Eresloch. Ik “woonde “ in die tijd op de tennisbaan ! Elk vrij uurtje was ik met mijn tennismaatjes op de tennisbaan te vinden. Deze “passie voor tennis “ heb ik later gebruikt om van tennis mijn werk te maken. Ik heb het A + B diploma gehaald van de tennisleraar opleiding van de K.N.L.T.B. Rond mijn 18e jaar begon ik met het geven van tennislessen. Later kwam daar mijn werk bij in het Tenniscentrum Eersel. Nu combineer ik mijn tennisles geven met het “runnen” van het Tenniscentrum en Jump XL Eersel . Ik kijk ernaar uit om met mijn collega’s de Tennisopleiding voor T.V. Eresloch te gaan verzorgen. Met het “Heart4Tennis” gaan we deze nieuwe tennisuitdaging aan.
photo

Edwin Uffink

Tennistrainer

Mijn naam is Edwin Uffink en heb net zoals mijn collega’s van mijn hobby mijn beroep mogen maken. Helaas heeft een auto-ongeluk in 2007 ervoor gezorgd dat er uiteindelijk een carrière switch gemaakt moest gaan worden in 2011. Voor die tijd heb ik o.a. lesgegeven bij ELTV en Volley in Eindhoven, TC Metzpoint in Veldhoven, de selectiejeugd van Veldhoven en dé Kempentraining in Eersel. Mijn tenniscarrière heb ik altijd gecombineerd met het geven van trainingen. Een prachtige tijd die ik erg heb gemist en ben blij dat we weer op de “baan” mogen staan. Aan de motivatie zal het zeker niet liggen en hopelijk zien we elkaar op het mooie park van TV Eresloch.
photo

Sander van den Brink

Padel- en tennistrainer

Ik ben Sander van den Brink en woonachtig in Valkenswaard. Tennistrainer, ruim 40 jaar, Padeltrainer sinds 2016. Daarnaast ben ik sportmasseur en begeleidt ik mensen op het mentale vlak, zowel in het bedrijfsleven als wel in de sport. Eerst een opleiding bij de Padelbond en vorig jaar bij de KNLTB. Ben erg blij dat er nu in de buurt Padel kan worden gespeeld. Ik ben al een jaar of 6 geleden met deze mooie sport in aanraking gekomen. Toen was hier in Nederland bijna geen gelegenheid om te spelen. Gelukkig is deze sport booming, en dat gaan wij bij Eresloch met het team op een hoger plan brengen. Een mooie uitdaging en tot binnenkort. Met groeten, Sander
photo

Lisanne van Riet

Tennistrainster

Ik ben Lissanne van Riet. Ik geeft vanaf 2020 tennisles bij Eresloch. In het verleden ben ik 3 jaar lid geweest van deze tennisvereniging, vorig jaar zijn wij naar Eersel verhuisd en ben ik opnieuw lid geworden. Ik vind het hartstikke leuk om hier les te gaan geven en veel mensen te leren kennen en te enthousiasmeren voor de tennissport. Na de middelbare school heb ik vijf jaar fulltime getennist voor de WTA ranglijst. Ik heb voornamelijk in Europa getennist, maar India, Florida, Canada en Siberië staan ook op mijn lijstje. Mijn hoogste positie was 404 van de wereld en nummer 8 van Nederland. Ik heb al die jaren bij tennisacademie Henk van Hulst getraind. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie het maximale niveau te behalen en plezier te maken tijdens de trainingen!
photo

Dominique Smulders

Tennistrainster

Mijn naam is Dominique Smulders en ik woon in Bladel. Daar ben ik op mijn 7de begonnen met tennissen en als snel kon ik niet meer zonder. Na een aantal jaar ben ik terecht gekomen bij T.V. Eresloch, waar ik altijd met veel plezier heb gespeeld en nog steeds doe! In 2021 heb ik mijn trainersdiploma gehaald bij de tennis leraren opleiding van de KNLTB. Naast les geven bij Heart4Tennis, volg ik de HBO studie Sportkunde in Eindhoven en werk ik bij Topfitt en ijsboerderij Fabor. Ik vind het een eer om samen te mogen werken met dit mooie en ervaren trainersteam. Hopelijk zie ik jullie allemaal snel op de baan!
photo

Sander Jansen

Padeltrainer

Mijn naam is Sander Jansen en ik woon in Eindhoven. Sinds 2022 geef ik met heel veel plezier padelles bij Heart4padel. Vroeger heb ik een behoorlijk aantal jaren getennist maar maakte toen toch de keuze voor voetbal. Toen er bij Eresloch padelbanen aangelegd werden, ben ik meteen lid geworden en was ik direct verkocht - wat een gave sport! Ik vind het geweldig om te zien dat leerlingen na een lessenreeks progressie boeken en op die manier meer plezier krijgen in de sport., plezier staat immers voorop! in het dagelijkse leven werk ik als data-analist, een leuke afwisseling met de trainingen bij Heart4Padel. Ik kijk er erg naar uit samen met mijn collega's de trainingen voor onze rekening. Hopelijk tot snel op de baan!
photo

Michael Vanden Boer

Padel- en tennistrainer

Mijn naam is Michael Vanden Boer, Nadat ik mijn Belgische nationale tennis carrière abrupt moest beëindigen na een rugblessure, ben ik vol in het tennisles geven gestapt. Daarnaast werk ik bij de Belgische defensie. Drie jaar geleden ben ik gebeten door de padelmicrobe. Hier haalde ik al snel alle trainersdiploma's voor. Kort daarop werd ik door de Belgische padelfederatie gevraagd om trainerscursussen te geven in padel. Nu geef ik ondertussen alle verschillende niveaus van trainerscursussen in België. Tijdens een cursus heb ik Wim leren kennen en er was direct een klik. Vanaf 2023 ben ik het team van Heart4Padel komen versterken en heb ik heel veel zin om mijn kennis verder te geven aan "gebeten" padellers. Tot snel
photo

Stephan Sterrenburg

Padeltrainer

xx
photo

Rik De Backer

Tennistrainer

Mijn naam is Rik De Backer, ik ben begonnen met met tennis op 5/jarige leeftijd. Momenteel speel ik competitie met als doel een plaats in de top 500 van België te bemachtigen. Tennis is altijd mijn passie geweest, daarom besloot ik op 16-jarige leeftijd te starten met tennistraining te geven. Al snel groeide mijn passie , ambities verder uit naar het brede aspect van de sport. In 2023 studeerde ik af als bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie. Ik hoop deze passie en kennis snel te mogen delen met jullie! Hopelijk zien we elkaar snel op de tennisbaan!
photo

Jasper Kersjes

Padeltrainer

Mijn naam is Jasper Kersjes. Ik ben vanaf jongs af aan lid van Eresloch. Tot mijn 17e ben ik actief geweest op de tennisbaan en sinds 2020 ben ik actief op de padelbaan te vinden. Ik vind het leuk om met deze sport bezig te zijn en andere mensen hierover te enthousiasmeren. Hierdoor heb ik besloten om de lerarenopleiding te volgen bij de KNLTB. Deze opleiding heb ik onlangs succesvol afgerond. Naast het lesgeven bij Heart4Padel ben ik werkzaam op de financiële administratie van een bedrijf dat zich richt op de vrijetijd- en sportsector. Ik kijk er naar uit om samen met mijn collega's van Heart4Padel de trainingen te verzorgen bij TPV Eresloch